Sådan oprettes en scanningstidsplan

Sådan oprettes en scanningstidsplan:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Sikkerhed afsnittet.
  3. I vinduet Scanning skal du klikke på knappen Vælg scanning.

Dette åbner vinduet Scanning.

4. I vinduet Scanning skal du vælge typen af scanning og klikke på ikonet Knappen Indstillinger.
  5. I det åbne vindue skal du klikke på linket Scanningstidsplan for at fortsætte til vinduet Scanningstidsplan.
  6. I vinduet Scanningstidsplan skal du på listen Kør scanning vælge en periode, f.eks. Hver dag og angive det tidspunkt, hvor scanningen skal startes.

En scanningstidsplan kan ikke oprettes for scanningstypen Scan fra Genvejsmenu eller Baggrundsscanning.

Til toppen af siden